Elodie

Over Elodie

Looking for love in I hope the right place

Hey hi, Ik ben Elodie. Geboren en getogen in Engeland en woon nu 9 jaar in Nederland. Mijn ex en ik zijn hierheen verhuisd samen en hij heeft al vrij snel zijn weg alleen hier gezocht. Ik had het te druk met een carriere opstarten om opnieuw naar liefde te zoeken.
Nu ik geloof ik alles wel rond heb en ik tegen de 40 loop, wil ik toch wel weer eens iemand in mijn leven. Voordat ik zoals ze dat in het engels noemen een “spinster” word genoemd haha.
Van beroep ben ik designer, heb een shoe addcition en voor de rest hou ik van lekker eten en gewoon genieten van het leven. Ik hoop dat ik hiermee iemand heb aangesproken en dat ik snel een reactie mag verwachten.

Kisses ElodieLeeftijd: 36     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Noord-Brabant     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Elodie?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact